Hvorfor Keingart?

Keingart flytter folk og forandrer verden gennem arkitektur, der lokker til leg, læring, fællesskab og fysisk udfoldelse. Vi er et arkitektfirma, der bevæger dig. Med internationalt udsyn og base i København udvikler vi idrætsbyggeri og aktiverende byrum for fremtiden.

Vi tror på design som redskab til forandring. Vores kunder får mere end klassiske arkitekter. Vi er forandringsagenter, der fornyer det traditionelle.

Vi sætter mennesket i fokus i vores søgen efter at skabe rum, der rummer alle. Vi udvikler vores projekter sammen med de mennesker, der skal bruge, bygge og betale for dem. Gennem deres ønsker, drømme, behov og på et fundament af dyb viden finder vi en fælles forståelse.

Vi kobler eksisterende bygningskroppe til fremtidens bevægelsesbehov. Med hybrid-projekter sammensætter vi funktioner på nye måder og iscenesætter sanselige miljøer med særlige stemninger. Byens pladser ændrer karakter, når vi kiler os ind i mellemrummet og etablerer overraskende rum, der appellerer til aktivitet.

Vi skaber rum i bevægelse.

Keingart-metoden

Hemmeligheden bag vores opsigtsvækkende projekter er vores unikke metode. Vi hjælper vores kunder med at visualisere fremtiden. Så vi leverer ikke blot nyskabende byrum og indendørs arealer. Vi lytter intenst til vores kunders ønsker og hjælper dem at se fremtiden for sig.

Vi faciliterer en anerkendt proces, samler viden og lytter åbent til bygherre og andre interessenter. For helt fra begyndelsen samarbejde vi tæt med alle, der har en interesse i byggeriet. Inklusive borgere, brugere og andre aktører. Alle fortæller om deres drømme, ønsker og behov for projektet.

Vi skaber ro og sikkerhed ved at finde ind til kernen i de relevante problemstillinger og bruger fortællinger til at reducere kompleksitet og drive projektet fremad. Mennesker ved sjældent, hvad de vil have, før de har set, hvad de kan få. Derfor udvikler vi en række konkrete scenarier med diagrammer, billeder og skitser, der visualiserer flere forskellige muligheder, interessenterne drøfter.

Vi fremtidssikrer vores projekter ved at tænke mulige, fremtidige aktiviteter og driftsformer ind i projektet uden at gå på kompromis med de oprindelige intentioner.

Proces

Vi ved, at hvert projekt og hver kunde er unik. Sammen med vores samarbejdspartnere begynder vi ofte med en tur i helikopterperspektiv. Herfra får vi et godt blik for lokale ambitioner, drømme og behov. Vi hjælper med at skabe klarhed i kompleksitet og arbejde målrettet med at skabe værdifulde rum. Hvad er målet og ambitionen? Hvilke forandringer vil skabe størst værdi? Sammen designer vi de brugerdrevne processer, der giver mest mening i det enkelte projekt.

Vi trækker på over 20 års erfaring og netværk, når vi hjælper jer med at finde finansiering, udvikler meningsfulde designkoncepter, faciliterer workshops og succesfulde forløb. Sammen med dyb viden sikrer det, at alle træffer de bedste beslutninger.

Vi er kendt for vores vilde idéer, nytænkende løsninger og særlige arkitektur, der giver lyst til leg og bevægelse. Stort eller lille – hvert projekt er vigtigt for os. Mange års erfaring har givet os en dyb respekt for byggeprocessen. Vi kan være med fra tegnebræt til totalentreprise. Hos os får du rådgivning af høj kvalitet. Og vi hjælper jer gerne med at evaluere færdige projekter, så I kan se den fulde effekt.

Sådan arbejder vi med bæredygtig udvikling

Verdens udfordringer er vores udfordringer. Vi ønsker at gå forrest, så vores innovative projekter og løsninger skaber bæredygtige samfund – økonomisk, socialt og materialemæssigt. Derfor rådgiver vi bygherre om blandt andet bæredygtigt materialevalg.