Motoriklandskabet

Description

Åbne, sammenhængende sale og motoriklandskaber for store og små

Små børn leger sørøvere og svinger sig i tovet over den bløde madras i tumlezonen, mens større børn klatrer i armgang og møver sig gennem den vertikale labyrint på væggen af den store sal. Både unge og gamle brugere af Tornhøjskolens hal sveder i de nye motions- og fitness-lokaler, mens tempoet er højt hos boldspillerne i salene. Børn og forældre slapper af i de mange små nicher i gangen, der slanger sig gennem hele bygningen og åbner sig mod sale, caféområde og omklædningsrum. De nye trænings- og motoriklandskaber har åbnet den gamle hal op. Brugerne får med landskaberne en sammenhængende oplevelse af anlægget, og den nye tilbygning forbinder elegant hal, skole og udearealer. I det nye caféområde samles brugerne før og efter træning. Tornhøjhallen emmer af aktivitet, og alle er velkomne.

Olympisk komités bronzemedaljevinder

    Tornhøjskolens hal

  • KATEGORIBevægelsesskole, Idrætshal
  • STEDAalborg Øst
  • BYGHERREAalborg Kommune
  • STØTTET AFLokale- og Anlægsfonden
  • OPGAVETYPETotalrådgivning
  • SAMARBEJDEKærsgaard & Andersen (Teknisk projektering)
  • AREAL500 m2
  • UDFØRT2012

DEL DETTE PROJEKT

Related Projects