Nyheder

Dansk arkitektfirma kåret som verdens bedste til udendørs idrætsbyggeri

I skarp konkurrence med prestigebyggerier verden over har den internationale, olympiske komité (IOC) og den Internationale Association for Sports and Leisure Facilities tildelt det danske arkitektfirma Keingart en guldmedalje for et innovativt idrætsanlæg i Odense. ”Arkitekterne har simpelthen redefineret de grundlæggende bevægelser i løb, spring og kast og givet dem mange nye variationer i et [...]

2. præmie for Museumshaven ved Statens Museum for Kunst

23.02.2012 Keingart Nyheder ,

Projektet “Green Space White Open” af Keinicke & Overgaard Arkitekter, SLA, Rambøll, blev tildelt 2. præmie ved offentliggørelse af den indbudte konkurrence om Museumshaven ved Statens Museum for Kunst. I dommerbetænkningen står “Et grønt rum af vild og forarbejdet natur trækkes i bløde terrænbevægelser omkring bygningen og skaber et stemningsmættet parkrum, hvor oplevelsen af naturen

read more

Opgradering af Tornhøjhallen

17.02.2011 Keingart Nyheder

Keinicke & Overgaard hovedprojekterer i øjeblikket sammen med Kærsgaard/Andersen til- og ombygning af Tornhøjhallen i Aalborg øst. Projekter omfatter et nyt “klubhus” bygget på hallen, samt omdannelse af indvendige gangarealer o.lign til bl.a. cirkeltræning, aktivitets væg og legeland. Se projektet HER

“The rope show” på arkitekturmagasinet A10s hjemmeside

17.01.2011 Keingart Nyheder , ,

Arkitektur magasinet A10 beskriver en ny urban strømning, hvor interaktive midlertidige installationer indtager forladte industrielle byrum. I forlængelse af projekter som “Pole dance” af So-il på MoMA, New york, “Tape Installation “(Numan, 2010 DMY Award) nævnes “The rope show” som det nyeste skud på stammen. Læs A10s artikel HER Se projektet HER

Carlsberg “rebskoven” omtalt i Arkitekten

17.01.2011 Keingart Nyheder , ,

På side 20 i det senest nummer af Arkitekten (vol. 113, jan. 2011) kan man læse Kjeld Vindums beskrivelse af Keinicke & Overgaards projekt “under halvtaget” på carlsberg. “…Arkitekterne har sammen med kulturdesignbureauet UIWE taget udgangspunkt i stedets særlige kendetegn, den 1000 kvm store overdækning, og nedhængt 3500 hvide reb fra taget. Resultatet er ret vellykket, for så

read more