Keingart forandrer verden


Keingart forandrer verden

Keingart flytter folk og forandrer verden gennem arkitektur, der lokker til leg, læring og fysisk udfoldelse. Vi er et arkitektfirma, der bevæger dig. Med internationalt udsyn og base i København udvikler vi idrætsbyggeri og aktiverende byrum for fremtiden.

Vores kunder får mere end klassiske arkitekter, vi er forandringsagenter, der fornyer det traditionelle. Vi tror på design, som redskab til forandring. Med hybrid-projekter sammensætter vi funktioner på nye måder og iscenesætter sanselige miljøer med særlige stemninger. Vi kobler eksisterende bygningskroppe til fremtidens bevægelsesbehov.

Vi transformerer bedagede idrætshaller til sprællevende aktivitetscentre med inviterende idrætsfaciliteter. Byens pladser ændrer karakter, når vi kiler os ind i mellemrummet og etablerer overraskende rum, der appellerer til aktivitet.

Vi skaber rum i bevægelse.

“Vi skaber rum i bevægelse”

profil-maria

Maria Keinicke Davidsen

Maria Keinicke Davidsen har mere end 10 års erhvervserfaring med udvikling af idrætsbyggeri og aktiverende byrum. Hun er optaget af at skabe stemningsfulde universer, der inviterer til bevægelse, hvor motion er en sjov og naturligt integreret oplevelse for brugeren. Med kreative kombinationer af virkemidler som lys, form og farve, udfolder hun originale indretninger og skaber forandringer, der forandrer folk.

Siden Maria blev uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2003, har hun både arbejdet som arkitekt og underviser. Hun har undervist i arkitektur, proces og metode på Arkitektskolen og en årrække i tværfaglig byplanlægning ved Københavns Universitet, hvor hun stadig er tilknyttet.

Maria har arbejdet for kunstnerduoen Bosch og Fjord, været projektleder ved Center for Idræt og Arkitektur, haft sit eget firma og været byggeleder i Skanska.

I dag arbejder Maria i arkitektfirmaet Keingart, som hun grundlagde sammen med Flemming Overgaard i 2007, under det daværende navn Keinicke og Overgaard Arkitekter.

Flemming Overgaard

Flemming Overgaard har mere end 20 års erhvervserfaring og drives af at designe processer, der frembringer uforudsigelige og enestående projekter. Han er optaget af at eliminere de tilsyneladende modsætninger, der eksisterer mellem brugere, arkitekter og bygherrer. Flemming fokuserer på at realisere aktørernes drømme, der via samspillet tager nye former og frembringer fremtidens forunderlige idrætsfaciliteter og aktiverende byrum.

Siden Flemming blev arkitekt i 1992 fra Arkitektskolen i Århus og Venezia, har han uddannet sig til byggeøkonom fra Akademisk Arkitektforening og innovations- og procesleder fra Copenhagen Business School. I 2012 blev han ph.d. fra Kunstakademiets Arkitektskole med afhandlingen ”Paradokser i byggeriets tidlige faser”.

Flemming har været ansat på bureauer i ind- og udland, fra Günther Domenig i Graz, over Schweger und Partner i Hamburg og Büro Edmaier i Berlin, til BBP Arkitekter i København. Gennem 10 år har han også undervist på Arkitektskolen, for Dansk Byggeri og i Akademisk Arkitektforening i projekteringsledelse, brugerinddragelse og entrepreneurship.

I dag arbejder Flemming i arkitektfirmaet Keingart, som han grundlagde sammen med Maria Keinicke Davidsen i 2007, under det daværende navn Keinicke og Overgaard Arkitekter.